ترکیه: برای کاهش قیمت نفت، تحریم ایران را بردارید-راهبرد معاصر
«حیفا» جایگزین شهرسوخته شمونه می‌شود! مجتبی امانی در دیدار مخبر: بزودی به لبنان باز می‌گردم آغاز رزمایش مشترک روسیه و پاکستان عراقچی: تبادل پیام غیرمستقیم با آمریکا متوقف شده است ایران: به هیچ وجه در طراحی، تصمیم گیری و اجرای عملیات ۷ اکتبر نقشی نداشته‌ایم سامانه دفاع موشکی تاد آمریکا فردا در اسرائیل مستقر می‌شود نتانیاهو: به حزب‌الله در سراسر لبنان حمله خواهیم کرد ضربات موشکی سنگین حزب‌الله | «بن‌گوریون» تعطیل شد تحریم‌های ضدایرانی انگلیس به بهانه حمله موشکی ایران به اسرائیل گفتگوی وزرای خارجه ایران و چین پیرامون آخرین وضعیت تحولات منطقه بیانیه حزب‌الله لبنان درباره عملیات کوبنده و مرگبار خود به پادگان گولانی حزب الله از ۳ عملیات دیگر خود خبر داد / رکورد ۳۲ عملیات در یک روز السودانی: داعش تهدیدی برای عراق نیست تاکید فؤاد حسین بر مخالفت قاطع عراق با سوءاستفاده از حریم هوایی این کشور پنتاگون: آمریکا سامانه ضد موشکی تاد را در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد

ترکیه: برای کاهش قیمت نفت، تحریم ایران را بردارید

وزیر خارجه ترکیه با انتقاد از آمریکا به دلیل اعتراض به تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت، گفت تحریم‌هایی بر صادرات نفت ایران اعمال شده که رفع آنها برای کاهش قیمت‌ها ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (جمعه) خواستار لغو تحریم‌های ایران به منظور کاهش بهای جهانی نفت خام شد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، چاووش‌اوغلو طی سخنرانی در همایشی در استان «نوشهر» خطاب به آمریکا و اروپا گفت که اگر می‌خواهید قیمت نفت را کاهش دهید، تحریم‌های ایران را لغو کنید.

وی در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره هشدار آمریکا به بازنگری در روابط با عربستان سعودی به‌دلیل تصمیم سازمان «اوپک پلاس» برای کاهش تولید نفت، از واشنگتن به‌دلیل تهدید و ارعاب ریاض به بهانه کاهش تولید نفت انتقاد کرد.

وزیر خارجه ترکیه در این‌باره توضیح داد: «تمام دنیا به نفت و گاز طبیعی ونزوئلا نیاز دارد. همچنین تحریم‌هایی بر نفت ایران اعمال شده است. اگر می‌خواهید قیمت‌ها کاهش پیدا کند، تحریم‌ها را بردارید».

طبق این گزارش، چاووش‌اوغلو در بخش دیگری از صحبت‌هایش سازمان امنیت و همکاری اروپا را عامل اصلی بن‌بست در مناقشه ارمنستان و جمهوری آذربایجان توصیف کرده و گفت: «تصمیماتی که در این سازمان گرفته شده، در تناقض با قوانین کاربردی آن است».

وی با بیان اینکه اروپا می‌تواند از گذرگاه حیاتی انرژی شرق به غرب سود ببرد، اظهار داشت: «اتحادیه اروپا نشست چهارجانبه‌ای را در پراگ برگزار کرد اما برخلاف توافقات قبلی تصمیم گرفتند».

وزیر خارجه ترکیه در موضوع مناقشه قبرس نیز گفت: «دولت یونانی قبرس، هیچ چیزی را با قبرسی‌های ترک شریک نمی‌شود، از جمله آب و برق. ترکیه اما به اقداماتش برای کسب مشروعیت جهانی برای قبرس شمالی ادامه می‌دهد»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده